Svimmelhed kan skyldes spændinger

Jeg har gode erfaringer med at behandle for svimmelhed, når det er spændinger, der er årsagen.

Kommer du til mig og klager over svimmelhed, undersøger jeg om der er skævheder i rygsøjlen. Det kan nemlig påvirke hinden, der omgiver rygmarven, som igen kan påvirke hjernehinderne. Spænding i hjernehinderne kan give følelsen af at være ved siden af sig selv eller svimmel.

Jeg strækker hinderne og afspænder ryggen, så den retter sig op.

Spændinger i de øverste nakkemuskler kan i sig selv give svimmelhed, fordi det hæmmer passagen af centrale kar og nerver. Det kan desuden dreje sig om, at øverste nakkehvirvel sidder skævt. Den vil således også trykke på kar og nerver – bare dybere inde i kraniet.

Svimmelhed kan også skyldes løse øresten, der generer balanceorganet i det indre øre. Det vil en øre-næse-halsspecialist kunne konstatere og behandle.

Ørelægen vil også kunne konstatere, om der er tale om en virus på balancenerven. Her er der. så vidt jeg ved, ingen behandling andet end at forholde sig i ro, til det stilner så meget af, at man kan begynde at bevæge sig rundt igen. Jeg har ikke prøvet at hjælpe nogen med denne diagnose.

‘Dagen efter kst behandling var svimmelheden minimal…’ Læs hele beretningen som nr. 1 under referencer. Klik her.

 

Ja tak til nyheder og nærvær fra Klinik for Afspænding

Jeg skriver mig op, og glæder mig til straks, at teste mit nærvær med Karins simple metode.

Psst! Du får desuden øvelser, der på simpel vis forbedrer dit nærvær – og dermed dine relationer, din effektivitet, din søvn og … og … og …

Jeg er indforstået med, at Karin sender mig nyheder om sine behandlinger og kurser og inspiration til øvelser i hverdagen.

 

Navn:
E-mail:

Mine tider i klinikken

Mandag og onsdag
kl.: 12.50, 14.10 og 15.30

Tirsdag, torsdag og fredag
kl.: 8.10, 9.30, 10.50, 12.50 og 14.10
BOOK SELV DIN TID:
Klik her og gå til siden book behandling
Ring til mig, hvis tiderne ikke passer dig,
så finder vi ud af det.
Tel: 61 41 95 93

Kærlig hilsen Karin