Referencer fra klienter

Herunder kan du hente en række referencer fra min klienter, som enten har været i behandling for forskellig lidelser. Nogle har deltaget på hold andre har været gennem et længere forløb.

Der er mange muligheder for afspænding, der findes sikkert også en form der kan hjælpe dig.

Jeg har samlet et udvalg af de problemstillinger, jeg møder i min klinik. Mine klienter har suppleret med deres oplevelse af samarbejdet og hvilken effekt deres behandlingsforløb har haft.

referencer fra klienter der har styrket deres velvære

Hvordan en behandling føles

Man kommer med en krop, som den gamle sammenkrøllede ynglings skjorte, der ikke har set et strygejern i årevis……

1. Svimmelhed, hovedpine, træthed, dunken/susen i ørerne og smerter i armen

Jeg har altid døjet meget med spændinger i nakke og skulder.

For et par år siden var spændingerne så voldsomme, at jeg led meget af hovedpine og træthed.

Derudover var jeg svimmel både, når jeg skulle dreje mit hoved, hvis jeg bevægede/drejede mig for hurtigt samt når jeg lagde mig ned fx ved sengetid og tilsvarende om morgenen når jeg stod op.

Jeg havde fået massage/fys en del gange, men dette hjalp kun kortvarigt.

Jeg blev af min chef anbefalet til at prøve kranio sakral terapi.

Dagen efter kst behandling var svimmelheden minimal og den forsvandt sammen med hovedpinen helt et par dage efter.

For nyligt har jeg været til kst behandling igen.

Igen pga spændinger, der havde forårsaget smerter og en summende/sovende fornemmelse i min højre arm fra albuen og ned i hånden. Svimmelhed og “dunken/susen” i mine ører oplevede jeg også tit i denne forbindelse.

Jeg havde i ca fire måneder gået til fysioterapi med ovenstående problem, inden jeg kontaktede Karin.

I løbet af det næste døgn efter kst behandlingen lettede smerterne i armen.

Den sovende fornemmelse i min arm foretog sig i løbet af nogle dage ligeså svimmelheden og “dunken/susen” i ørerne.

Selve kst behandlingen gør ikke ondt eller er ubehagelig. De “bivirkninger” jeg har haft efter kst behandlingerne, er at jeg blev træt efterfølgende og at min krop har været øm de første dage efter.

30. april 2015 HH, Sosu-assistent, 35 år, kvinde

 

2. Stress, kæbespændinger og kropsholdning

kære Karin

For 3 år siden havde jeg stress, så meget at jeg var sygemeldt i en periode. Jeg havde søvnproblemer og muskelspændinger. Kort sagt var det noget møg?

Muskel spændingerne i kæben var ret generende og jeg ledte efter hjælp, jeg blev anbefalet at prøve hos dig, anbefalet af en fysioterapeut, og det var en god anbefaling.

Jeg fik hjælp til mine kæbespændinger og jeg fik dit positive livssyn og din ro, allerede den første gang.

Jeg kommer stadig regelmæssigt hos dig, sådan ca. med 6 ugers mellemrum. Det er nu min forkælelse til mig selv. Jeg nyder stadig din positivitet og din ro og din behandling. Min stress er væk, mine kæbespændinger har du strøget væk sammen med mange andre spændinger.

Når jeg hopper ned fra din briks er min krop rettet ud og det føles som om benene er 3 cm længere, ryggen er mere rank og skuldrene er sat på plads længere nede af ryggen. Jeg får nogle gange følelsen af at min krop bliver ligesom dejlig varm smeltet chokolade efter en behandling. ?

En behandling hos dig giver mig en stille, varm glæde samt en bedre kropsbevidsthed, jeg er nu bevidst om og arbejder med min kropsholdning.

Venlig hilsen
Birgitte, 53 år, Ingeniør

3. Kæben var gået af led

Min kæbe var gået af led og lægen havde gjort hvad han kunne for at sætte den på plads, men der var store begrænsninger i og mange smerter forbundet med at bevæge kæben

– det gjaldt almindelig tale og i højeste grad var det at spise en ren pine og koncentrationsøvelse i at være bevidst om hver en bevægelse.

Efterfølgende lægebesøget var jeg til undersøgelse på hospitalet, hvor man i bund og grund meddelte mig, at det skulle jeg nok leve med resten af mit liv…..

Min veninde opfordrede mig til at aflægge Karin et besøg, og allerede efter første behandling var lettelsen stor.

Efter 3-4 behandlinger havde jeg en kæbe, der stort set fungerede normalt og har lige siden været smertefri og bevægeligheden er at betegne som normal. Jeg skal dog passe på ved tandlægebesøg og når trætheden melder sig og jeg begynder at gabe….

Men der er ingen tvivl om, at det er behandlingerne hos Karin der er årsag til dette. 1000 tak for hjælpen, Karin!!

Aase Ollendorf

59 år og PA

4. Muskelsmerter og ledsmerter i bækken, ryg, skuldre og nakke

Jeg har de sidste 6 år i perioder fået behandling af Karin for muskel- og ledsmerter i bækken, ryg, skuldre og nakke.

Behandlingerne minder ikke om noget andet, jeg har prøvet. De er på en og samme tid meget blide, smertefrie og dybtvirkende.

Både krop og psyke bliver afspændt og bragt i balance. Jeg får en fornemmelse af at falde på plads i min egen krop, mine følelser og tanker falder også til ro, og jeg kan se det hele lidt fra oven.

Efter behandlingen svæver jeg opløftet og styrket ud af døren.

Karin får hermed mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Maria

5. Posttraumatisk stress

Jeg har gået i to år hos Karin for at få hjælp til at sove bedre, da jeg efter flere udsendelser som FN soldat under Balkan krigen, har haft svært med at slappe af og sove uden at lægge mærke til lyde igennem natten!

Karin har hjulpet mig via samtaler, let massage og kraniosekral terapi, hvilket virkelig har hjulpet mig utrolig meget og slapper nu lagt mere af, samt har fået metoder til at hjælpe, hvis jeg opdager, at jeg ikke gør det! Samtidig har jeg igen fået mere energi tilbage i hverdagen.

Karin har via sin utrolige store indsigt, empati og tålmodighed, samtidig givet mig den tid, som jeg behøvede for at kunne flytte mig og lære nyt!

Håber det giver et lille indblik i alt det jeg har værdsat i de to år, som jeg har gået hos Karin Wissing Becker!

Lene Clausen
Tisvildeleje 14.05.2014

6. Hovedpine

Jeg lider af kronisk hovedpine. Hovedpinen rammer på mange forskellige måder, og en sjælden gang er smerterne meget voldsomme (ikke Hortons).

I de situationer virker hverken smertestillende medicin eller de utallige andre metoder jeg normalt benytter. To gange har jeg haft Karin ude. Hendes direkte behandling fjerner hovedpinen så meget, at jeg kan fungere igen, når jeg lige har hvilet lidt. Man kan faktisk mærke, hvordan smerten langsomt letter, både under og efter behandling.

Carsten. 43 år. Bilsagkyndig

7. Lænd og bækken

Jeg er nu 66 år og pensioneret. Har hele livet været aktiv men fik desværre en gigtsygdom i 2000 som bl.a. betød, at jeg ikke går godt længere. Jeg fandt Karin via internettet

Startede behandlinger – og jeg kan huske da mit korsben blev rettet til!

Da jeg skulle gå hjem kunne jeg gå med lange skridt. Før havde jeg følt, at jeg ikke rigtig “kunne skridte ud”, hvis man kan sige det sådan

– lige pludselig var der ikke noget i lænden, der begrænsede mine skridt. Det var en fuldstændig fantastisk følelse.

Siden har jeg fuldt behandlinger med varierende interval. Men altid med stor gavn for min lænd – og mit korsben.’

OG Derudover er jeg helt salig, når jeg har fået terapi i nakken / hoved og ansigt. Det er virkelig en storstor oplevelse. Tænk at få lov til at få en så dejlig terapi så man bliver helt afslappet og mærker spændingerne fordufte ….

Derfor Tak Karin – fordi du har din hjemmeside – og giver en himmelsk / bevægelsesbefriende terapi.

De bedste hilsner

Birgit Vinholt

8. Iskiassmerter

Hillerød, 17. august 2015

For en del år siden var jeg udsat for et alvorligt styrt med min cykel. Efter flere indgreb fik lægerne repareret min asfalt-eksem, men ingen kerede sig om mine muskler. De var efterfølgende hårdt spændt op, så min krop var ganske krumbøjet. Jeg kunne ikke rette mig op og måtte have hjælp, når jeg skulle have en trøje over hovedet.

Efter et længere forløb med massage og afspænding fik jeg nogenlunde styr på kroppen, men fik efterfølgende et voldsomt anfald af iskias-smerter. Det er noget, der gør ondt, skal jeg hilse at sige. Smerterne opstår, når spændte muskler klemmer om iskias-nerven. Atter var afspænding løsningen på problemet.

Jeg lærte nogle øvelser, der afspænder musklerne. Ligeledes svømmer jeg (på ryggen!) flere gange om ugen. På den måde holder jeg i almindelighed iskias-smerterne i skak. Hvis de tager overhånd, må jeg tage en behandling hos Karin. Således var der en morgen, at jeg ville gå en tur i skoven, men jeg måtte opgive på grund af iskias-smerter. Heldigvis havde Karin en ledig tid omkring frokost, og om eftermiddagen kunne jeg gå min tur uden problemer.

Leif Hansen
76 år, pensionist

9. Historien om et overanstrengt knæ

Den 18. oktober 2014 var jeg på Møns Klint, og overanstrengte mit højre knæ meget voldsomt og kort tid efter fik jeg ydermere forvredet knæet. I de følgende mange måneder blev det nærmest værre og værre.

Jeg prøvede forskellige medikamenter i pille- og flydende form; men intet hjalp. Jeg kunne kun komme omkring ved at cykle. Jeg kunne nærmest ikke gå. Jeg var til læge den 24. februar; men det gav ikke noget resultat.

Efter meget lang tid, var der slet ingen bedring. Men den 5. april skete der endelig noget. Et godt råd var at lave udstrækninger af ledbåndene i knæhaserne. Det gjorde jeg flere gange om dagen. Det lettede utrolig meget.

Men der var stadig problemer med at gå uden at humpe. Her kommer Karin ind i billedet.

Der var efterhånden gået meget lang tid uden fremgang, og jeg var ved at miste modet.

Den 3. juni fik jeg en større behandling hos Karin, hvor hun bl.a. løsnede musklerne i begge ben – fra hoften og ned. Knæskallen blev også løsnet, hvilket også må have været en vigtig del af behandlingen.

Det blev det store gennembrud! – Da jeg havde siddet og slappet af hjemme i en times tid – kunne jeg, og det virkede som en meget stor befrielse, gå rundt i stuen. Smerterne var fuldstændig forsvundet, og jeg humpede ikke mere. Det havde jeg ikke oplevet i de sidste 7-8 måneder. Der var kun en smule ømhed i huden på siden af knæet; men der var meget mere styr på benet nu. Jeg kunne jo gå! Styrken i benet kom også ret hurtigt tilbage.

Sidst i juni var jeg på en rejse. En aften var jeg ude at danse. Der var slet ingen problemer. Det var som om, der aldrig havde været noget som helst i vejen med benet, og der var heller ikke nogen mén dagen efter. Jeg har ikke haft behov for flere behandlinger af mit knæ. Men nu ved jeg, hvad der skal til, hvis jeg igen skal få et lignende problem.

Irena Wissing Hansen, 72 år, pensionist

10. Spædbarn med skævt kranie

Jeg havde fundet Karin på nettet og var derfor ekstra spændt på om hun var den rigtige til at hjælpe vores yngste datter.

Jeg kontaktede hende fordi vores datter havde ligget for meget på den ene side og fået en synlig skævhed i kraniet.

Vi håbede virkelig Karin kunne hjælpe, men var naturligvis ikke sikre.

Det viste sig heldigvis at være det helt rigtige valg.

Skævheden blev rettet op efter nogle behandlinger, – og i dag er vi selvfølgelig utrolig glade for at vi fik den rigtige hjælp til vores datter.

Karin er meget professionel, dygtig og har en helt særlig indføling.

Hun har endvidere en særlig blidhed og respekt for barnet, som jeg synes er rigtig vigtigt, når man arbejder med små børn.

Jeg kan varmt anbefale Karin til andre der har brug for en dygtig behandler til deres barn.

Lotte Skøt Petersen

11. Trigeminussmerter/trigeminusneuralgi

Blev henvist af egen læge til neurolog pga. kraftige smerter i højre øre og jag i højre side af nakken og ansigtet. Men neurologen var dårlig til at formidle information om medicinsk behandling og det gav anledning til misforståelse om indtagelse af epelepsimedicin, som jeg uforvarende afbrød med en “kold tyrker” til følge.

Blev meget dårlig med hovedpine og opkast.

Heldigvis var det kun kortvarig mén.

Men med mistet tillid til neurologen, søgte jeg alternativ behandling hos Karin, som jeg tidligere har konsulteret med nakkeproblemer.

Jeg har efterfølgende ikke haft problemer med trigeminussmerter og har her mange år efter nærmest glemt at der har været et problem.

Karen 68 år, Hillerød

Fra deltagere på kurset Naturligt åndedræt

Regnskabsmedarbejder, 44 år.

“Jeg kan kun varmt anbefale Karin’s Naturligt Åndedræt workshop – hvad enten man har eller har haft stress, så tager den fat lige dér, hvor man har allermest brug for støtte og opbygning af indre styrke til at komme godt videre ovenpå/midt i et stressforløb. Det foregår på et dejligt lille hold, så man ikke overvældes af indtryk fra mange nye mennesker, men i stedet kan fokusere på at få det meste ud af Karin’s undervisning og et afslappet samvær med de øvrige deltagere”.


Heidi

Kære Karin.

Først tak for et fremragende kursus om at trække vejret rigtigt.

Jeg tilmeldte mig kurset fordi jeg var nysgerrig, hvordan trækker man vejret rigtigt???

Det måtte jeg lære.

Bare det at jeg kunne hjælpe mig selv til at få mere energi ved at trække vejret rigtigt gjorde en forskel for mig, samt det at jeg kunne afhjælpe mig med mine smerter, bare ved at trække vejret rigtigt. Det var jo fantastisk.

Jeg bruger stadig det at trække vejret rigtigt kan berolige mig i stressede situationer og give mig mere energi.

Jeg bruger også stadig det at kunne trække vejret rigtigt ned til smerterne i mine hofter kan lindre smerten.

Det super fedt at jeg kan hjælpe mig selv ” bare ved at trække vejret rigtigt”.

Jeg vil på det varmeste anbefale dette kursus til andre, det er meget lærerigt, samt er Karin en fantastisk lærer, som med sit søde og rare væsen hjælper en trygt i gennem kurset, som bragte mig mange aha oplevelser.

Og så hjælper hun en i gennem, der hvor det kan være svært.

Kærlig hilsen

Heidi


Wanda

Herlev d. 17.11.2015

Jeg var meget spændt på, hvad Karin Wissing Becker kunne udrette med de åndedrætsøvelser på kun 1 weekend.

Jeg havde en fornemmelse, at de øvelser var vigtige, men at de kunne hjælpe mig så hurtigt og markant, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig.

Inden kurset var jeg hundeangst for nåle og ligeså for en operation af mit øje.

Ved den 1. operation (10 dage før kurset) spændte jeg så meget, at operationen tog 10-15 minutter længere tid end planlagt.

På 2. dagen på vej til Karins kursus, ja da kom jeg til at tænke på næste operation. Ledte efter den angst jeg før havde mærket, men jeg fandt den ikke.

Jeg prøvede også at tænke på nålene, men kunne ikke mærke den sædvanlige angst på nogen måde.

Det var ligesom om der lå et lag dis /tåge for, så jeg ikke følte nogen angst.

Nu flere dage efter føler jeg stadig ingen angst. Jeg skal opereres om 20 dage og jeg går tillidsfuld til den. Jeg laver øvelserne, som Karin har anvist mig + dem fra videoen, som hun har givet os kursister med hjem.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig Karins kursus om åndedrætsøvelser.

Mange hilsner fra Wanda Przygonska

Hvordan en behandling føles

Man kommer med en krop, som den gamle sammenkrøllede ynglings skjorte, der ikke har set et strygejern i årevis
– Skjorten glattes, stryges og bliver lagt i de rigtige folder. Klar til brug igen!

Lige som skjorten er det som om, at kroppen også bliver glattet ud og finder sig selv igen – den falder på plads.
Al anspændthed forsvinder og man fornemmer, at man nu kan trække vejret med hele kroppen – hver en muskel og fiber får luft.
Man går derfra med en dejlig følelse af lethed og ro – og måske et par cm højere!

Eva

Kære Karin.
Jeg fik slet ikke sagt ordentlig tak for behandlingen så hermed tusind, tusind tak for en skøn behandling.

Det er altid skønt at komme hos dig.
Hvis ikke jeg havde dig og din fantastiske behandling ville jeg ikke have haft et liv.

Kæmpe knus Winnie

Sms fra Winnie

Kære Karin.

Af hjertet tak, for en fuldkommen fantastisk behandling!

Jeg var forbi dig d.25 januar og for første gang, prøve afspændingsbehandling.

Nøj hvor havde min krop det godt, efterfølgende – og naturligvis også under selve behandlingen. Det var simpelthen bedre end forventet.

Petrine Sigsgaard

Mine tider i klinikken

Mandag og onsdag
kl.: 12.50, 14.10 og 15.30

Tirsdag, torsdag og fredag
kl.: 8.10, 9.30, 10.50, 12.50 og 14.10
BOOK SELV DIN TID:
Klik her og gå til siden book behandling
Ring til mig, hvis tiderne ikke passer dig,
så finder vi ud af det.
Tel: 61 41 95 93

Kærlig hilsen Karin