Skal man fejle noget for at komme hos dig?
Rikke

 

Det behøver man bestemt ikke. Det er sundt for alle, at tage en pause.

Karin

 

Min unikke behandling

Med afsæt i mine uddannelser til Psykomotorisk Terapeut,dap (som tidligere hed afspændingspædagog) og Kranio Sakral Terapeut, har jeg igennem årene udviklet min helt egen behandlingsform.

min unikke behandling hvor afspænding er løsningen

Stress

Uanset, hvad du døjer med, er det noget, som din krop bruger kræfter på at overvinde. Denne tilstand betegner jeg som stress.

Hvad enten problemet handler om søvnløshed, spændinger og smerter, eller stress i forbindelse med højt arbejdspres, er din krop på overarbejde.

Den hjælper dig med at overleve med problemerne, men tærer i virkeligheden på det overskud, som skulle genopbygge og restituere hele dit system.

Det holder ikke i længden, og den finder ikke tilbage, før du finder en anden vej.

Ro, tid og nærvær

Det er helt bevidst, at mine sessioner varer hele 70 minutter. Det giver tid til at adskille samtalen fra kropsbehandlingen.

Der er stille i rummet under behandlingen. Således distraheres klienten mindst muligt, og hun/han kan koncentrere sig om sin afspænding.

Jeg arbejder hele kroppen igennem i et roligt tempo. De anspændte steder, bearbejder jeg nænsomt med de metoder, som erfaringsmæssigt virker.

 

Afspænding er løsningen

Du kommer hos mig for at få brudt et negativt mønster.

Under behandlingen mærker du, at din krop kommer til at føles godt. Du glider lidt væk, og har ro fra dine tanker. Alt i alt en positiv og behagelig tilstand.

Samtidig bruger jeg mine mange års erfaring i behandlerverdenen til at hjælpe dig på vej ud af dit problem.

Din lavere stress- og spændingstilstand, skaber mulighed for at din krop kan opbygge det nødvendige overskud.

Hvis jeg trykker hårdt eller hurtigt ned i dine muskler og bindevæv, sker der det samme, som når man trækker hårdt i sikkerhedsselen. Kroppens reflekser får dig til at spænde op og gøre modstand. Omvendt lader du dig strække og afspænde, når jeg opmærksomt “lyttende” med mine hænder, respekterer dig og din krops grænser.
Karin Wissing Becker

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, så vi kan tage en snak om dit problem. Se dig omkring på siderne under symptomer. Det kan være, der er noget, der minder om dit.

 

Ja tak til nyheder og nærvær fra Klinik for Afspænding

Jeg skriver mig op, og glæder mig til straks, at teste mit nærvær med Karins simple metode.

Psst! Du får desuden øvelser, der på simpel vis forbedrer dit nærvær – og dermed dine relationer, din effektivitet, din søvn og … og … og …

Jeg er indforstået med, at Karin sender mig nyheder om sine behandlinger og kurser og inspiration til øvelser i hverdagen.

 

Navn:
E-mail:

Mine tider i klinikken

Mandag og onsdag
kl.: 12.50, 14.10 og 15.30

Tirsdag, torsdag og fredag
kl.: 8.10, 9.30, 10.50, 12.50 og 14.10
BOOK SELV DIN TID:
Klik her og gå til siden book behandling
Ring til mig, hvis tiderne ikke passer dig,
så finder vi ud af det.
Tel: 61 41 95 93

Kærlig hilsen Karin