Det handler om at komme “hjem”

Kære du

Mon ikke vi alle forsøger at gøre vores liv og tilværelse så dejlig og meningsfuld som muligt?
Det er i hvert fald mit personlige mål, og det mit arbejde i klinikken drejer sig om.

Ingen dagsorden på dine vegne

Det føles ubehageligt, når man mærker, at den, man er i dialog med, ikke helt har forstået kernen i det, man gerne vil udtrykke. Jeg bestræber mig på at viske min egen tavle ren i mit møde med dig. Du er ikke tjent med, at jeg tror, at jeg ved, hvordan det er fat med dig.
Jeg lytter, spørger ind og afstemmer min forståelse af dig, med dig, så vi er enige om, hvad der skal stå på tavlen. Jeg kommer med nogle kvalificerede gæt og muligheder, som hjælp til, at du kan spore dig ind til kernen. Giver det mening, kan vi gå videre med det. Ellers ikke.  

En kombi af flere metoder

Psykomotorisk terapi (afspændingspædagogisk behandling) har til formål at regulere muskel-spændingsbalancen i kroppen. 
Kranio sakral terapi er også afspænding. Dog meget mere specifik og præcist målrettet dine symptomer. 
Chok Release er den nye tids terapi. Resultaterne på metoden taler for sig selv, og viser, at “less i is more”.
Og så har jeg endnu ikke nævnt ALT – Ansigtsløftningsterapi. Massagen af alle ansigts- og skuldre-hals-nakkemuskulaturen afspænder bla de vigtige kranienerver. ALT er derfor blevet en vigtig og uadskillig del af mine behandlinger

Alt sammen virker afspændende, og giver din krop og dit sind mulighed for at slippe stress, og finde hjem til kernen af den, du inderst inde er. 

“Mening” – en forudsætning for ønsket effekt

F.eks. giver det god mening at lette dig for de spændinger i muskel-bindevævet og i det kranio sakrale system, der giver dig hovedpine, nakkesmerter, iskias eller dårlig søvn. 
Læs mere om kst og afspænding, og måske har jeg beskrevet netop dine symptomer.

Det giver også god mening, at hjælpe dig med at finde ind til kernen af – og forløse – det, der dybest set giver dig spændingerne, gør dig nervøs i bestemte situationer eller får dig til at hakke på din partner, selvom du gerne vil være den kærlige person, som du dybest set er. 
Læs hvad jeg skriver om metoden Chok Release.

Det springende punkt er, hvad der giver mening for dig. Så rykker det og fremgangen mærkes.

Mening fysiologisk set

Når der er stress i kroppen, spænder vi op i muskel-bindevævet. Alarmsystemet er klar til handling (kamp eller flugt) – eller forbliver i en passiv fastfrosset tilstand. (Handlingslammet). Det autonome nervesystem står på stress (sympatikus).
Først når nervesystemet slår over i afspænding (parasympatikus) kan musklerne slappe af igen.

Alt for mange vender sig til at være i forhøjet stress, og har for få og for korte perioder, hvor nervesystemet kan slå over i afspænding. Det vil sige, at spændinger hober sig op og giver flere symptomer. Desuden kan symptomer som f.eks. forhøjet mavesyre eller inflammation støde til og blive kronisk. 

Også hovedet er i alarmtilstand

Forhøjet spænding i kroppen hænger sammen med, at sindet også er på overarbejde.
De ting, du ved, hvad du skal gøre ved, har overblik over og klarer, er ikke problemet. Det er alle de ting, der bekymrer dig, som du forsøger at regne ud, hvordan skal gå. Alt det, der piner dig, alt det, du i fortiden ikke synes, du fik gjort godt nok, alt det, du ikke kan overskue og ikke føler dig kompetent til – det stresser! 

Jeg lærer dig at lægge hammeren, du dunker dig selv i hovedet med, på hylden, så du kan se dig selv med kærlige øjne.
Med metoden Chok Release hjælper jeg dig med at finde ind til kernen af det, der sender din hjerne på overarbejde.
Og ikke alene finder vi det – vi FORLØSER det, så du kan vende tilbage til at finde din ro og være dig, som den du er. 

Forløs det fastlåste

Hvad enten du vælger at få min hjælp til at forløse chok og fastlåste mønstre via chok release, eller du vælger kropsbehandlingen på briksen, kommer du i gang med at skabe bevægelse. 
Spændingerne i kroppen er nemlig sandsynligvis en effekt af, at sindet ikke kan slippe en tidligere oplevelse, som har sat sig som et uforløst chok.
Når du forløser, kommer der flow og bevægelse igen, og du kan bruge meget mere af dig selv – både mentalt og fysisk.

“Giv bare slip”

Hvis det var nemt at give slip, som vi i mange sammenhænge hører vi “bare” skal gøre – ja, så ville vi jo allesammen være 100% fri for spændinger og konflikter. (Og jeg ville bekæftige mig med noget helt andet).

Lyt godt efter nu:
Vi gør det bedste vi kan – eller har lært.
Vores reaktioner, mønstre og strategier er alt sammen noget, vi bruger for at hjælpe og beskytte os selv fra det ubehag, som antændes inden i os, i en given situation.

Lær mere

I klinikken forklarer jeg dig mere om, hvordan hændelser og chok tidligere i livet, har formet dig til den, du er i dag.
Jeg giver dig muligheden for at forløse kodningerne, så dit nervesystem kan finde hvile igen.

Børn over 12 år

Mit hjerte banker kærligt for de mange børn, der har hjælp behov. 

Jeg har i de senere år haft mere og mere fokus på voksne, og føler ikke længere, at jeg kan give det bedste, som dit barn fortjener. 
Jeg vælger at give hjælp og støtte til voksne, bl.a. til de forældre hvis børn og unge har særlige vanskeligheder. 
Er dit barn vant til at komme hos mig, og vil I gerne fortsætte, er I naturligvis meget velkomne. 

Se hvem jeg henviser til:

Ja tak til nyheder og nærvær fra Klinik for Afspænding

Jeg skriver mig op, og glæder mig til straks, at teste mit nærvær med Karins simple metode.

Psst! Du får desuden øvelser, der på simpel vis forbedrer dit nærvær – og dermed dine relationer, din effektivitet, din søvn og … og … og …

Jeg er indforstået med, at Karin sender mig nyheder om sine behandlinger og kurser og inspiration til øvelser i hverdagen.

 

Navn:
E-mail: