Lænd, bækken & iskias

Det er igennem årene blevet et af mine specialer at hjælpe de mange, der henvender sig med lænd, bækken og iskias problemer.

Kroppen er kompleks.  Og bækkenområdet er ikke en undtagelse.
Egentlig kan man sige, at det er fantastisk, at det for det meste går godt.
Når uheldet er ude, eller kroppen giver efter for længere tids belastning, kan du få hjælp hos mig.
Under afspændingsbehandlingen søger leddene mod deres bedst mulige balance.
Hvor godt du får det, afhænger naturligvis af dine evt. skader og slitage. Men vi går selvfølgelig efter, at få dig så smertefri og mobil som muligt.

Akut eller kronisk

Dine smerter kan være kommet akut, men min erfaring er, at kroppen over længere tid, kan have kompenseret for nedsat bevægelighed i leddene, indtil den bare ikke kan mere.

… lige pludselig var der ikke noget i lænden, der begrænsede mine skridt. Det var en fuldstændig fantastisk følelse.
– Birgit Vinholt

Kroppen hænger sammen

Jeg er meget ydmyg overfor kroppens kompleksitet, og det faktum, at jeg ikke nødvendigvis kan regne ud, hvorfra dine spændinger stammer, og på hvilken måde de har indflydelse på kroppen i øvrigt. Dette taler endnu engang for vigtigheden af, at jeg giver mig tid til at arbejde hele din krop igennem, og støtter din krop i at vende tilbage til sin balance.

Behandling

De fleste oplever en væsentlig forbedring, når jeg med mine præcise teknikker afspænder muskler, sener og bindevæv, der holder leddene fastlåste.
Det er som regel låsninger og fejlstillinger i lænden og i bækkenet, jeg finder. Jeg arbejder på strukturerne hele vejen rundt om lænd, bækken og hofter, men jeg arbejder også med de kranio sakrale teknikker på kraniet, der relaterer sig til bækkenet.
Læs mere om Afspændingsbehandling med kranio sakral terapi og afspænding.

Øvelser til lænd, bækken og iskias

Jeg lærer dig gerne nogle gode øvelser for lænd, bækken og hofter, som kan være en rigtig god hjælp til iskias og andre problemer i området. Såedes kan du holde din bevægelighed ved lige.

Find tid i kalenderen

Tilmeld nyhedsbrev

Ja tak til nyheder og viden om forebyggelse og behandling.

Som tak for din mailadresse, sender jeg dig min video med ”Puds glorien” og Hanekammen” Øvelser, der gavner holdning, vejrtrækning og afspænding i skuldrene.

Behandlingerne minder ikke om noget andet, jeg har prøvet. De er på en og samme tid meget blide, smertefrie og dybtvirkende.
– Maria