Knæsmerter

Knæsmerter kan komme af meget forskelligt. Muskler fra hoften strækker sig ned over knæet både på forsiden og bagsiden, og muskler nedefra strækker sig ligeledes op bag knæet. Fejlstillinger i hofter og ankler giver skæve træk på knæet og kan derfor være årsag til slitage og smerter i de bløde dele.

Det kan derfor være svært at vide, hvad smerterne skyldes, og hvor meget min behandling kan hjælpe.

Jeg afspænder strukturer i lænd og bækken, hvorfra nerverne ned til benets muskler kommer. Samtidig er det vigtigt at afspænde musklerne, der strækker sig ned over knæet. Det giver i mange tilfælde rigtig gode resultater. Jeg har haft klienter, der efter knæoperation har haft problemer med væske og spændinger, hvor behandlingen har kunnet dræne og holde spændingerne nede. Det har fremmet helingsprocessen og har måske undgået større problemer.

Ved at arbejde med din holdning, kan du aflaste dine knæ. Jeg underviser dig i, hvordan du kan stå med god balance i kroppen.

’ Smerterne var fuldstændig forsvundet…’ Læs Irenas: ’Historien om et overanstrengt knæ’ som nr. 9 under referencer. Klik her.

Ja tak til nyheder og nærvær fra Klinik for Afspænding

Jeg skriver mig op, og glæder mig til straks, at teste mit nærvær med Karins simple metode.

Psst! Du får desuden øvelser, der på simpel vis forbedrer dit nærvær – og dermed dine relationer, din effektivitet, din søvn og … og … og …

Jeg er indforstået med, at Karin sender mig nyheder om sine behandlinger og kurser og inspiration til øvelser i hverdagen.

 

Navn:
E-mail:

Mine tider i klinikken

Mandag og onsdag
kl.: 12.50, 14.10 og 15.30

Tirsdag, torsdag og fredag
kl.: 8.10, 9.30, 10.50, 12.50 og 14.10
BOOK SELV DIN TID:
Klik her og gå til siden book behandling
Ring til mig, hvis tiderne ikke passer dig,
så finder vi ud af det.
Tel: 61 41 95 93

Kærlig hilsen Karin