Hjernerystelse og piskesmæld

Det kan være svært at afgøre, om det der er tale om en hjernerystelse eller et piskesmæld, da mange af symptomerne falder sammen.

Karins hænder og blide behandling formåede at give ro til mit nervesystem, hjerne og ikke mindst min nakke.
– Kristina

Har du ondt i nakken og forstyrrelser i dine sanser, som syn og hørelse, kan du have pådraget dig piskesmæld, men det udelukker ikke hjernerystelse. Hovedpine, svimmelhed, træthed og koncentrationsbesvær er gener, der hører under begge dele.

Under alle omstændigheder, forholder jeg mig til din beskrivelse, og oplevelse af, hvordan du har det.

Skal jeg holde mig i ro?

Ny forskning viser positive resultater, når patienter med langvarige gener efter hjernerystelse, udfordrer sig selv passende med dagligdags gøremål.
I korte træk, kan manglende stimuli af lys, lyd og fysisk aktivitet øge følsomheden, så der skal mindre og mindre til før generne overvælder en.
Det er vigtigt at vide, at der ikke findes et fast skema, som alle kan følge. Jeg støtter meget gerne dig i din individuelle proces tilbage til mere normal tilstand.

Behandling

Du har ikke alene fået et skrub på dit hoved eller i din nakke. Hele dit system har været ude for en chokerende oplevelse, som din krop forsøger at få styr på. Både fysisk og psykisk.

Det er med denne viden, jeg med stor respekt og nænsomhed går til din krop og dit nervesystem. For at skabe tillid, starter jeg med at få din krop til at slappe af. Dit nervesystem kan nemlig godt være på vagt overfor ydre påvirkninger, selvom du rigtig gerne vil have, og også synes, du har tillid til min behandling.

Med kranio sakral terapi kan jeg hjælpe dit kranie, din nakke, dine nerver og hinder til at regulere sig uden at massere direkte på de sensitive steder.

Find tid i kalenderen

Tilmeld nyhedsbrev

Ja tak til nyheder og viden om forebyggelse og behandling.

Som tak for din mailadresse, sender jeg dig min video med ”Puds glorien” og Hanekammen” Øvelser, der gavner holdning, vejrtrækning og afspænding i skuldrene.

Resultater

Det er naturligvis umuligt at vide, hvordan mine klienters forløb ville have været uden min behandling.
Jeg kan her liste nogle af de reaktioner op, som de kommer med:

  • Følelsen af at være i en osteklokke er lettet eller væk
  • Spændinger i kraniet og ansigtets knogler er lettet eller væk
  • Mindre hovedpine, væk i perioder
  • Hovedpine væk
  • Færre og færre smerter i nakken
  • Energien vender tilbage
  • Kan klare samvær med andre i længere tid
  • Kan begynde at arbejde og gradvist sætte arbejdstiden op

Det er de mere fysiske ting, mine klienter melder tilbage med. Flere får øje på, at de havde alt for travlt før ulykken, og at de nu kan mærke behovet for at bringe sig selv i balance mellem kampen for at leve op til krav og forventninger fra andre, og behovet for at have blik for det, der har værdi for livskvaliteten.

Var ulykken et chok?

Når der sidder et chok i nervesystemet, der stammer fra ulykken, kan det være med til at fastholde den fysiske tilstand. Jeg kan hjælpe dig med at undersøge om selve hændelsen stadig sidder som et chok i dit system. Man kan synes, at det ikke fylder noget, og at man er kommet over det, men jeg oplever ofte, at nervesystemet faktisk ikke helt har forstået, at man har overlevet. Når denne fastlåsning slipper, har kroppen langt større frihed til at komme sig.
Jeg forløser chok med Chok Release metoden.

Søg læge og anmeld ulykken til forsikringen

Jeg anbefaler, at du får din læge til at undersøge dig. Det kan være vigtigt i forbindelse med en evt. forsikringssag.
Er din skade anmeldt som en ulykke til forsikringen, er der gode chancer for at du kan få betalt et antal behandlinger hos mig.

Hjernerystelsesforening

På Hjernerystelsesforengens hjemmeside, kan du hente mere viden om, hvad der findes af hjælp og støtte.