Diffuse smerter

Har du smerter, som du ikke ved hvad skyldes? Flytter de sig rundt i kroppen?

Jeg oplever klienter, der efter nogle gange hos mig har fået sænket stress- og spændingsniveauet så meget, at smerterne forsvinder. Det er mennesker, der føler sig stressede, fordi de er pressede i én eller flere sammenhænge. Forklaringen på smerterne er den øgede mængde stresshormoner i kroppen, der opstår, når man føler sig presset.

Jeg ser nogle klienter med disse diffuse smerter komme i et længerevarende udredningsforløb i sundhedssystemet. I nogle tilfælde findes en diagnose, i andre ikke. Eller i hvert fald ikke i første omgang. Selvom der kan stilles en diagnose, er det ikke sikkert, at der findes en medicinsk behandling.

Hos nogle mennesker fungerer filteret i hjernen, der sorterer sanseindtrykkene fra kroppen, ikke optimalt. Hjernen begynder at opfange signaler, som ellers ville være sorteret fra. Disse nye signaler bliver opfattet, som om der var sygdom, og resultatet er, at kroppen sender store mængder stresshormoner ud i blodet og er i konstant alarmtilstand. Symptomerne er derfor meget lig de samme som ved stress.
Mennesker med denne tilstand får diagnosen ’funktionel lidelse’.

Min behandling virker stressreducerende og vil kunne gøre en positiv forskel. Desværre har jeg ikke set, at den har kunnet helbrede sådanne kroniske tilstande.

Er du i tvivl om, hvad dine smerter skyldes, anbefaler jeg dig at gå til din læge.

Ja tak til nyheder og nærvær fra Klinik for Afspænding

Jeg skriver mig op, og glæder mig til straks, at teste mit nærvær med Karins simple metode.

Psst! Du får desuden øvelser, der på simpel vis forbedrer dit nærvær – og dermed dine relationer, din effektivitet, din søvn og … og … og …

Jeg er indforstået med, at Karin sender mig nyheder om sine behandlinger og kurser og inspiration til øvelser i hverdagen.

 

Navn:
E-mail:

Mine tider i klinikken

Mandag og onsdag
kl.: 12.50, 14.10 og 15.30

Tirsdag, torsdag og fredag
kl.: 8.10, 9.30, 10.50, 12.50 og 14.10
BOOK SELV DIN TID:
Klik her og gå til siden book behandling
Ring til mig, hvis tiderne ikke passer dig,
så finder vi ud af det.
Tel: 61 41 95 93

Kærlig hilsen Karin