Babyer

’Du har gjort noget! Hun har sovet i sin babybay, hun har sovet fra 00.30 til 6, spist rigtig godt, og har sovet igen fra 7 og sover fortsat. Det er helt vildt! Vi glæder os til at se hvordan de næste dage går. Jeg er så glad og lettet. Tak!…’

Sms fra Ida Wolthers Lindstrøm, mor til Astrid på 6 uger, dagen efter behandlingen.

Babyer
Vi kan af gode grunde ikke spørge de små, hvad der er galt. Heldigvis kan rigtig meget klares med kranio–sakral terapi. Der skal ikke andet end meget blide berøringer til, for at barnet kan få frihed til at finde sin balance. Det forudsætter naturligvis kendskabet til de særlige kranio–sakral terapeutiske teknikker, som må laves på de helt små børn.

De små kan have låste led, spændinger imellem kraniets plader eller f.eks. fordøjelsesproblemer. Hvis de har det, er vi som forældre ikke i tvivl om, at noget er galt. Børnene kan i perioder være utrøstelige, ikke ville sove og vil måske kun dreje hovedet til den ene side pga. nakkespændinger. Hele familien bliver påvirket. Afbrudt og for lidt søvn er en belastning for både små og store i familien.

Antallet af spædbørn med skæve baghoveder er steget siden sundhedsstyrelsen kom ud med anbefalingen om, at de skal sove på ryggen. Skævheden giver heldigvis ikke nødvendigvis ubehag. Den retter sig da som regel også op helt eller delvist af sig selv. Jeg ser somme tider, at hele den ene side af hovedet er forskudt, så også ansigtet er skævt, og det er ikke sjovt at vokse op med. Kranio–sakral terapi retter det op. Jo yngre barnet er, jo lettere er det at arbejde med.

Som led i behandlingen er det vigtigt, at dit barn er trygt ved mig. Det er uanset om det er 3 uger eller 13 år. Jeg skal af barnet selv have lov til at komme tæt på og røre ved det. Det sker, at et barn i første omgang afviser mig. Når det oplever at have tillid til, at jeg respekterer dets grænser, kan det give mig lov til at arbejde videre næste gang.

Forældre kontakter mig, når deres spædbarn viser tegn på bl.a.:

  • kolik
  • dårlig søvnrytme
  • tegn på smerter
  • utrøstelighed
  • skævt hoved
  • motoriske problemer

Føler du selv, at du er træt og tyndslidt, anbefaler jeg, at du også får en behandling. Stress og anspændthed går fra barn til forældre, men også fra forældre til barn.

Er du i tvivl om, hvorvidt kranio-sakral terapi vil være godt for dit barn, råder jeg dig til at tale med din læge eller sundhedsplejerske.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig og helt uforpligtende få mine råd.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få min lette videoøvelse ‘Skuldre i balance’ og start den gode afspænding allerede i dag.

Jeg er indforstået med, at Karin sender mig nyheder om sine behandlinger og kurser og inspiration til øvelser i hverdagen.

Navn:
E-mail:

Mine tider i klinikken

Mandag og onsdag
kl.: 12.50, 14.10 og 15.30

Tirsdag, torsdag og fredag
kl.: 8.10, 9.30, 10.50, 12.50 og 14.10
BOOK SELV DIN TID:
Klik her og gå til siden book behandling
Ring til mig, hvis tiderne ikke passer dig,
så finder vi ud af det.
Tel: 61 41 95 93

Kærlig hilsen Karin